Oruç Reis Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan,öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan,eğitim,yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan,hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.30
Isınma: DOĞALGAZ
Servis Bilgisi: Servis İmkanı isteğe bağlıdır.
Sportif Etkinlikler: Sitemiz Menülerinden Tüm Etkinliklere Ulaşabilirsiniz.
Bilimsel Etkinlikler: Sitemiz Menülerinden Tüm Etkinliklere Ulaşabilirsiniz.
Proje Çalışmaları: Sitemiz Menülerinden Tüm Etkinliklere Ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Sitemiz Menülerinden Tüm Etkinliklere Ulaşabilirsiniz.

WEB - https://orucreisanadoluimamhatiplisesi.meb.k12.tr

Adres - ORUÇREİS MAH. 562. SK. ORUCREIS ANADOLU IMAM HATIP LISESI ANA SINIFI BLOK NO: 17 ESENLER / İSTANBUL

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli